lunes, 22 de junio de 2009

Perden llibertats

Tothom parla de tenir o gaudir de llibertats, (jo també) quant és fa la protesta determinada quasi segur que alguna cosa u altre te que veure a lo que creiem que és la nostra llibertat i dret de fer-la servir sense tenir amb conta que el pròxim ( en aquest cas tu o vostè) també tindrà o te els seus drets i llibertats.

És molt bonic parlar de l´anarquia i el dret de fer i desfer tal com ens podria rajar, ... és una utopia i somiar no costa pas res, (de moment) quasi sempre ja un fre moral per tal de no molestar o provocar un conflicte desagradable, tot i així, en aquest món i el del costat ja esta tot regulat amb lleis (algunes d´elles absurdes)

Ara de moment lo més absurd (opinió pròpia) esta la limitació de velocitat amb unes normes repressives i abusives amb tan sols passar-se un quilòmetre per hora de lo marcat per els totalitaris de torn.

En el trajecte de Valls a Tarragona, amb una circulació minsa he tardat trenta i cinc minuts, ... que consti que com no se si la fiabilitat del meu conta quilometres és correcte, he anat per sota de lo que marquen aquestes noves normes.

He fet cua ... i tan que li fet, i la faré, no tinc pas presa, i si en tingues sortiria dues hores abans.

Ja m´han pres la llibertat d´anar alegre per la carretera. (amb refereixo a la velocitat)

No hay comentarios: