viernes, 19 de junio de 2009

Anirem a vuitanta i pagarem impostos

No discutirem uns quants quilometres de més o de menys entre Valls i l´aeroport de Barcelona, ni tampoc el preu dels peatges de l´autopista o dels abusius preus per deixar el vehicle aparcat i endreçat.

El trajecte son de cent quilometres i el temps per poder-los fer de una hora i una mica més, dons per les raons de seguretat, per no contaminar en l´àrea metropolitana i la temor de tenir sancions econòmiques, vaig tardar trenta minuts de més.

És curiós que no posin més transport públic i col·lectiu per tal que els ciutadans tinguin més mobilitat, i autonomia.

Amb bombo i platerets han fet la inauguració d´una nova terminal, sense transports públics, no cal que torni a remarcar quins serien els ideals per que tota Catalunya i tingues accés d´una manera més raonable.

Per cert, és maca he!! I quin munt de metres quadrats de coberta (teulada) que te, ... ja un detall molt important, no te plaques solars per ser quasi auto suficient amb el consum d´energia, i aquesta, surt de la contaminació al produir-la.

I entretant, ja anirem a vuitanta per no polucionar, i si et passés sols un quilòmetre per hora a pagar.

Una altra despropòsit i molt car és la desaladora de l´aigua de mar, per el sistema d´esmosis, ... per fer-la anar que farem? Una altra central nuclear? I els residus a on anirant ?

1 comentario:

zel dijo...

Són una colla d'impresentables, oi? I tens tanta raó, sempre toca a les mateixes butxaques, coi.

Salut. I petons!