miércoles, 9 de julio de 2008

Li tindré que preguntar

No feia massa temps que no tenia cura de la cuina, no feia massa temps que no mirava per la finestra al rentar els plats (no tinc renta vaixelles) l´únic inconvenient es l´altura de la pica ja que amb provoca un cert malestar a l´esquena per tenir una mida massa baixa, però la visió per els vidres del finestral és mol gratificant i entretinguda, podria dir que invita a observar en una posició de privilegi.

Els vidres tindran uns quaranta i tants anys, i en ells, en estat reflectits els ulls de diferents persones que sense pretendre, han observar els canvis que durant el temps se han produït, els arbres han crescut, les podes en marcat l´hivern, els veïns s´han fet vells, els models de cotxes d´ells també han canviat i el trànsit rodat, a crescut amb tots els problemes que això comporta.

Absort en la visió del anar i venir del carrer, mentre tenia les mans xopes i ocupades en un fregall i un got, he sentit un soroll prou conegut, era el telèfon que cridava la meva atenció i aquest cop sabia prou bé que era una persona coneguda, ja que ell o ella disposava d´informació.

Diguem ?
- Hola Joan, soc la jennifer
Hola, ... com va tot
- Et trucava per dir-te que ja esta aprovada la teva substitució i que sols falta posar-se d´acord per les dades i terminis de tot plegat.
És necessari que sigui avui?
- No, ... quant acabis les teves vacances ja parlarem.
La conversa a continuat, parlant dels compromisos que caldria assolir i de possibles opcions per un futur.

Tot a durat uns cinc minuts, i al moment de penjar he notat una lleugeresa i a la vegada un pes, una escalfor a començat per els peus i ràpidament he sentit recorre per el meu cos una suo.

He tornat a agafar el got i el fregall, i mirant una altra cop el vidre he intentat reflectir-me en ell de nou, el temps a passat, i ell, a conservar les ombres, les mirades, els olors, els colors, las calors i freds, les rialles i els plors de gent gran i de nadons, segur que esta gastat i cansat de suportar carícies i visions.

Li tindré que preguntar.

1 comentario:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa dijo...

i que t'ha contestat? o encara no has gosat de preguntar-li?