martes, 1 de julio de 2008

Jo la tinc més grossa

Ja fa dies que per la TV i en concret la TV3 és fa esment de tenir cura dels accidents laborals, no podia ser d´una altra manera, calia donar referències amb imatges explicites per fer consciència als treballadors i empresaris, perquè adoptin les mesures oportunes per pervindré mals a les persones que fan la seva feina, és a dir, que els que treballin sigui la que sigui la seva tasca tinguin la màxima seguretat tan física, psicològica i saludable.

Aquest mati entre les deu i les onze un treballador de SOREA a tingut un accident mortal al topar-se la seva pala amb una conducció elèctrica soterrada.

La descarga a sigut brutal, i les consecuencies encara més, els seus propis companys de feina ni els sanitaris ni tampoc els metges (que han tardat lo seu) no en pogut reanimar-lo, a un quart de dues el jutge encera no estava present i el cos a la vorera tapat i els familiars presents.

Tinc moltes preguntes per fer i no crec que ningú les pugui contestar ja que ara les responsabilitats se les passaran com a pilotes en un dia de platja.

Senyors de la Generalitat : (governants i calenta cadires)
Perquè no fan les coses més fàcils i deixen de fer tan de merder polític discutint de qui la te més grossa?

Ajuntaments en general :
Perquè no posen al dia els planell de tot lo que tenen soterrat i enlairat?
Saben com tenen la xarxa del il·luminat pública i quins perill comporten el tenir descobertes les seves connexions?
Donen informació adicional cada cop que atorguen un permís d´obres?

Empresaris en general:
Tenen idea de com és te que fer la feina sense riscos?
Tenen aparells per localitzar conduccions perilloses com son el gas, l´electricitat i perquè no, l´aigua?

Polítics en general menys mirar-se el melic i feu els deures bé i amb qualitat

3 comentarios:

Francesc Puigcarbó dijo...

Et sorprendria Joan saber que molts ajuntaments no tenen ni idea de que, ni ón ho tenen soterrat, a un Ajuntament de l'Alt Emporda anaven fent forats per arreglar les aceres o asfaltar els carrers i a mida que ensopegaven amb una canonada d'aigua sabien per on passava. Deien que a la guerra s'havien cremat els planells. No ho se, pero per aci deu anar la cosa.

Maite dijo...

Sap molt greu que sempre hagin de pagar els errors de les males gestions i de les coses mal fetes, els últims de la llista, els treballadors que per quatre duros arrisquen la vida cada dia, per ferla millor per uns altres.
Em sap molt greu, Joan i el pitjor es que no crec que ningú en faci cas i ni tant sols pretenguin arreglar res.

Joana dijo...

Vaja... un escrit terrible Joan.
Si que ho sento i van.....