sábado, 5 de abril de 2008

Misògins? ... pot ser que no

Aquesta matinada entre mig d´olor de suo i un trans fons sorollós de maquinaria de fabrica estava escoltant la conversa de uns companys de feina.

El lloc més aviat reduït, serveix per rentar-se les mans i alleujar el cos, per un moment creia que estaven parlant de un mamifer més o menys assequible per fer-te companyia i, gaudir-ne com a mascota, els comentaris anaven pujant de to, (bé ... tampoc és que jo sigui un purità) i les paraules anaven fent referència a qui, com, la cadència, i de quina manera és tenien les relacions sexuals.

Puc entendre que la comunicació entre persones és pugui fer un intercanvi d´informació més o menys explicita i verídica.

Dons bé ... he preguntat si parlaven de persones i la contesta a sigut que no, parlem de dones ... la relació era de tres contra un.

Ara si que ja estic convençut, que la guerra entre gèneres sempre tindrà la pitjor par, la dona, i que consti, això passa perquè vosaltres u permeteu constantment per donar oportunitats a aquestos mascles misògins.

4 comentarios:

Joana dijo...

Doncs sí, poc puc dir que tu no sàpigues, segueixo pensant el mateix que quan teniem les nostres llargues converses...
Per cert, i el nostre café?... aiiss Joanet que t'amagues?.. :)
Un petonet

Júlia Compte Pàmies dijo...

hola joan!! soc la júlia compte, no em facis dir com pero he arrivat al teu blog!! has de posar més fotos de joies, així puc anar veient lu k fas!!!

Júlia Compte Pàmies dijo...

hola joan!! soc la júlia compte, no em facis dir com pero he arrivat al teu blog!! has de posar més fotos de joies, així puc anar veient lu k fas!!!

Maite dijo...

Certament, nosaltres sempre ens emportem la pitjor part, també crec com tu que a vegades es culpa nostre, pero no sempre.
No vull ser negativa, però crec que aixó no canviarà mai del tot, mentre manin els homes.