domingo, 28 de octubre de 2007

Glamour

Si és para orella, o sigui, s´escolta la conversa que porten les persones en un entorn distes (diguem de bon rotllo) i sorgeixen paraules i frases fetes que tenen molta gràcia o podrien tenir-les si no fos el mal ús que sent fa, al voler donar-li el sentit que no tenen.

És cert que tothom, te, tindrà o ha tingut glamour, i si la cosa ja esta de capa caiguda estan els estilistes que et poden donar un cop de ma per continuar estan més o menys al dia, i tenir aquest encant sensual que fascina, Bé, aquesta és la definició de la paraula en qüestió

Encant : Poder d'encantament. Allò que produeix l'encantament

Sensual: Relatiu o pertanyent als gusts i plaers dels sentits, especialment dels sexuals. Afectat als plaers dels sentits, especialment al plaer carnal.

Fascina: Captivar irresistiblement algú amb la mirada, amb algun atractiu poderós, amb el propi prestigi.

Ja fa dies que estic buscant aquesta definició en un entorn mol pròxim i no he trobat traça de res de tot això, sols sospites de que la mona no és pot posar sedes ni avaloris, ja que no fascina, ni t´encant, ni és sensual.

Eeiii ... jo tampoc, però no faig esforços per competir en res.

1 comentario:

Joana dijo...

Avui és un dia d'aquells que em fas ballar el cap noi...
Qui ho diu que no tens encant tu?, i aquest mig somriure? i aquesta mirada "picarona", no crec pas que hagis canviat tant no?.
Un petó, per cert, molt maca la mona je je...