domingo, 16 de septiembre de 2007

He llegit un pots de la Joana Torres on parla de les relacions sexuals i del mot ... L´altra ... fent referència a les situacions que és poden donar, al tenir que compartir l´efecte amb una altra dona, (diria jo amb una altra persona) se prou bé que pot portar remordiments certes situacions que a la vegada no t´agradaria trobar-te amb la mateixa situació (o si? Qui saps si encara ens falta sensibilitat per poder assumir alguns rols, ser possessius cada vegada més, no aporta res de bo)

No se que i podria dir jo a tot això, ni que i podria aportar a tantes preguntes relacionades a les relacions Sexuals amb parella estable i/o esporàdiques fora d´ella.

Tinc l´opinió que el Sexe serveix com exaltació d´amor, entreteniment, procreació i potser, altres matisos que de segur els desconec.

Tenir que ser l´altra persona és quant les trobades tenen continuïtat amb el temps, i el respectable li treu punta amb murmuracions, és el fet de que no tothom pot accedir a tenir aquest mal de cap. *(és que esta molt bé que un home en tingui les que pugui, i no tan que una dona faixi el mateix)

No fa pas maça temps vaig fer unes reflexions sobre la Llibertat, Respecte, Tolerància i Fidelitat, alguna cosa no va pas massa bé, quant és te que buscar emocions fora de la parella, o que de les parelles ocasionals (d´un parell de dies) no surtin satisfetes de la topada, tothom te les seves fantasies i és voldria el tractament adequat en cada ocasió per poder sentir lo que és busca. (m´agradaria poder tafanejar en la ment de dos amants en el moment de començar les carícies, (aquí te pillo i aquí te mato) de segur que voldrien explicar o que els entenguessin de com voldrien el moment per poder sentir plenament)

Com humans som molt complicats, i la rutina ens fa perdé interès i posició emocional, clar que tot lo fora sempre pot ser millor, fins que arribi la decepció o la monotonia.

M´agradaria, ser l´altra i que se m´espliques les seves experiències fins on és pogués.
M´agradaria, que el sexe no fos sinònim de retenció n´intercanvi d´interesos.
M´agradaria, que amb parlessin a cau d´orella i que les coses poguessin quedar clares.
M´agradaria, poder dir no, sense que ningú és pugui sentir-se depreciat i molestat.

Cada persona te que tenir la llibertat de fer i desfer, buscant la seva felicitat, amb pels, amb neures, amb amants o sense

És complicat veritat? dons si, sols podria quedar la masturbació i fer volar l´imaginació, de segur que no és te decepció, o bé, parlar obertament de les intencions i desitjós, clar que moltes persones no estan preparades per tan. (una llastima)

Ei !! que ningú estigui escandalitzat

*No comparteixo aquesta manera de pensar de molta gent

1 comentario:

Joana dijo...

Com és evident, el mon de la parella és molt complicat.
La meva reflexió no va cap un sentiment ni de posessió ni de limitar llibertats.
Parlo de no voler implicacions serioses i una de les millors maneres d'aconseguir la mateixa, son relacions amb homes "ocupats" son lliures de problemes.
Com diu una amiga, ha de ser un home "ben casat", si a sobre et ve amb ploramiques....
Un petó, i gràcies per les teves reflexions.