domingo, 5 de agosto de 2007

Carta a Rosa_Maria

Desprès de fer un comentari no gaire esplèndid i molt curt en un magnífic bloc a on l´autora el manté al dia, he sigut contestat a casa meva.

Així que, no em queda altra opció que donar les explicacions i sensacions que he rebut al llegir el seu comentari, la veritat, moltes gràcies.
Rosa_Maria:

Ha sigut una sorpresa trobar la teva contestació, la veritat que no suposava que ningú pogués llegir el meu comentari, així que he expressat lo mínim en un petit esforç, sense volgué ser confús ni confondre a ningú.

La explicació del feixisme és prou expressiva i contundent i més expressat per una persona que és dona, (no faig la pilota) vosaltres sempre heu patit d´una manera u altre tota mena d´opressions.

Si em permets voldria anar més lluny, el facisme, és un moviment polític, social i totalitari, que els seus màxims líders varen ser Adolf Hitler, Benito Musolini i Francisco Franco com una dreta dura i despietada.

La paraula clau (i és una opinió molt personal) és el fonamentalisme en les religions del món, i el fanatisme polític, siguin del color que siguin, i com molt bé tu dius tothom com persones, és comportem com petits tirans en l´entorn, i l´empatia brilla per la seva absència i gràcia.

Cordials salutacions

1 comentario:

P@P@LLoN@ GRoG@ dijo...

Em sento sorpresa i afalagada per la teva gentilesa.

Estic totalment d'acord amb tu en relació al feixisme, al fanatisme ...

He d'agrairte la teva carta i les teves floretes cap al meu blog.

També,en correspondència, tescriure una coseta allà... t'espero.

Un petó_net.

P.D.Ho faré en castellà perqué hi ha gent a la que estimo molt que no enten la nostra llengua.