miércoles, 2 de mayo de 2007

Roser

Ves per on, el nom de persona que evoca a un arbust mol popular per les seves flors, fa mes de 3000 anys que l´home el fa servir tan per guarir malalties com per aprofitar les seves boniques i vistoses flors.
Ves per on, es regalen aquestes flors per apaivagar mals conceptes i torçades d´opinió, no cal esperar un dia senyalat com es el passat dia 23 (Sant Jordi) per poder fer aquesta forta demostració de bona fe.
Un dia quant se vol és prou bo per fer ofrenes de flors a els estimats i estimades amistats, o coneixences, ja se que aquesta ofrena pot portar embolics i potser i tot desconfiança. A la escola i aprop meu n´ha una roser d´ulls expressius i blavosos, son bonics i bellugadissos jo diria que parlen i transmeten tranquil·litat, és una noia riallera amb una cantarella que invita a somriuré, si estàs capficat, et pregunta i et mima perquè estiguis en bona ona i segueixis en bon estat , fa el que calgui per ajudar-te.
Tot just a encetat la tercera època de la seva vida, ara es el moment dels grans reptes...o emigres a la Llotja de Bna o el quedar-se un any més per agafar una mica més de forçà per anar més preparada al futur, per fer això, tens que tenir el recolzament incondicional i treballar plegats per poder tirar a terme els projectes en conjunt, esmicolant en esforços, si fos possibles fora de l´escola.
Sempre e dit que és te que copiar, no son les peces de les companyes...son els gestos i les maneres de fer, tothom fem i desfem de diferent manera la llaçada de la sabata i estic segur que en aquest ritual n´ha moltes maneres de fer-lo bé i millor.
Saps prou bé que faig peces una mica esbojarrades que ami m´agraden...i que totes amb dieu alabances, que moltes voltes semblen paraules de compromís i son aquestes quant fan més mal, desorienten una mica, això si, la critica és la critica i prefereixo aquesta a un silenci sorollós i aclaparador.
Bé roser, arbust de boniques, simpàtiques i perfumades flors, espero que si tens alguns apunts per poder acabar els estudis ...... m´els puguis passar.
Gràcies bonica

No hay comentarios: