domingo, 22 de abril de 2007

Sant Jordi


El dia vint-i-tres és Sant Jordi, ¿és un dia com un altre? Si, i tan que si, ...... el sol surt a la seva hora, per l´època del any, pot ploure o fer mal oratge, la natura seguies el curs natural (segons els científics ara ja no és com abans, i, més que te que canviar) encara que no u sembli, els animals i les plantes fan esclat amb tota mena d´espectacles sorollosos i també de color.

I nosaltres, els altres animalons de la creació, al mateix temps, portem el planeta a un extrem no gaire optimista, espoliem i arrasem tot lo que pot portar beneficis, de segur que dintre d´unes quantes centenes d´anys els Sants Jordis ja no quedaran ni roses, i potser ningú sabrà que és l´il·lusió d´una mirada tendra, oferint aquesta bonica i perfumada flor.

De moment, encara podem gaudir d´aquesta oportunitat d´expressió per segellar amistats i amors, amors incipients o forts i consolidats.

Així que jo dic, No, no és un dia com un altre, és un dia diferent per molts, o per pocs, però especial per altres.

Feliç dia de Sant Jordi, a tothom.

3 comentarios:

Eduardo Costa dijo...

confesso!!! é dificil!! pouca coisa entendo do ke esta escrito,mas passei para lhe deixar 1 abraço! Eduardo

Joan P. ( JAPS ) dijo...

eeo eduardo costa, no puc pas entrar en el teu bloc pret poder admirar les obres que exposes, seria una bona idea que jo et fes alguns peges amb argent con acomplament i per que les nuvies puguin lluir.

molto obligato per aquesta agraçada

Joana dijo...

Ejem...
Ja fà molts dies de Sant Jordi...
No siguis mandrós!