martes, 10 de abril de 2007

Un dimarts

Ja se ha normalitzat l´activitat diària de quasi tots els sectors, ja ha passat la Setmana, quasi tothom esta ja en marxa, i mols porten una marxa una mica preocupant, i no és culpa pas de la Santa Setmana, és que molts volen un poder que pot portar conseqüències globals, és evident que tothom vol millorar tecnològicament i pretén tenir les millors tècniques per facilitar la vida quotidiana.

L´energia Nuclear és una mica perillosa per les conseqüències que pot portar si no és te cura dels residus que genera, així mateix per el us que és poden fer d´ells.

Estic en contra de que mols països que és diuen demòcrates facin pressió i castiguin a altres per el fet de voler fer investigacions, esta clar que la religió o religions i juguen un paper mol important en tot això.

Ara sols faltaria que els que és creuen els pares del dret mundial, facin la bogeria de voler envair i destruir les instal·lacions amb tots aquest productes tan perillosos, posant en perill la salut de la humanitat.

Confio que el sentit comú de polítics i governants comencin a treballar per suavitzar i aturar tanta tonteria de ganes de poder.

Això sí...som dimarts i en el meu petit món esta núvol i tot esta humit.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Mmmm... les paraules "sentit comú" amb governants i polítics sembla que, darrerament, no lliguen massa.

La política s'està tornant cosa de criatures on, dir el contrari del q diu l'altre, és el que compta. Tan se val el que diu, l'important és estar-hi en contra.
I ni se t'acudeixi dir públicament que no hi estàs d'acord o manifestar-te, perquè llavors et jutgen.

No se pas... si m'he de refiar d'aquestos per a que arreglin el món, em sembla que els que anem arreglats som nosaltres.

Et dono la raó en l'última afirmació: som dimarts i en la meva ciutat també està núvol i fa humitat :P

Ptons!

Lonia

Joana dijo...

D'acord, 100%.
Treus cortines?... si ja dic jo que ets un encant! :).
Avui ja ha fet un xic de solet.