lunes, 9 de abril de 2007

Setmana santa o Santa setmana

Una setmana de descans laboral, diguem que una mica d´esbarjo desprès de les festes nadalenques es lo que ja tocava, moltes persones han fet projectes per anar a fora de la seva residència, per visitar altres llocs o fer esports adients al temps que ens comporta la primavera, uns a reposar a masies i masos rurals on ens fa recordar de com era la vida en el segle XIX, això si, amb les comoditats del XXI, altres als Pirineus, xafant i lliscant per la neu o fent baixades per els rius braus.

Els que han pogut han fet l´escapada a països europeus a la recerca de la cultura dels museus, d´altres en quedar-se a casa ja fan prou, que de diversió i distracció per els voltants també es pot trobar, (processons i manifestacions publiques per voler demostrar que son persones piadoses i bones) en tot això, no ha parat la política, ni el mal oratge del temps, per uns, ha sigut una bona setmana plena d´emocions i experiències, per algunes d´elles mol nefastes per els accidents de circulació, moltes famílies estaran patint per la falta del retorn dels seus.

Quina setmana..!!!! ¿Santa?... res de res...més aviat estranya i una mica caòtica, el millor dia el diumenge, un dia esplèndid, un dia fet per prendre el sol i relaxar-se sense fer res en els millors dels casos, però, (sempre sorgeix un de però) se te que aprofitar la bonança per complir en les feines de manteniment (ostres... la paraula manteniment) dintre de casa, així que a despenjar cortines, fregar vidres i treure la pols del hivern.

Bé, esperarem el pon de Maig, que a lo millor tindrem més bona setmana, i aquesta no serà Santa, i si que donarà per repassar el fons d´armari que ja fa anys que és el mateix.

Li tindré que canviar la decoració, potser ja li toca. (faig referència al paper pintat que tenen)

No hay comentarios: