domingo, 15 de abril de 2007

Aniversaris


Ahir, dia catorze d´abril, setanta-sis anys de la proclamació de la segona república, moltes esperances de prosperitat en aquell moments, no va tenir temps, de consolidar-se, era massa maca i se la van tirar, més aviat la van violar de mala manera, d´aquells fets encara ara ni han ressentiments i desconfiances, ja sabeu que les dretes estan per fer la punyeta i una part del poble segueix com un ramat d´ovelles.

Molts intel·lectuals opinen que és possible poder tenir un altra cop una república federal amb molta trempera. Clar que a les hores tindríem uns quants parats més, i la família no sabria que fer.

Avui, dia quinze d´abril trenta-quatre anys de la proclamació d´un matrimoni, sí, tota una vida convivint amb la Joana, per amunt, per avall, cap aquí, cap allà, una feinada, en aquest temps ha passat de tot, en nascut dos nois, quatre enterraments, dos casaments, una separació, i, un arreglo de parella de fet i un total de tres nets i una neta, resumin (que no és fàcil fer-ho) LA VIDA ÉS BREU SEN VA I SEN VOLA.

Ara, i mirant serenament (que no puc) la historia del país, i la pròpia, han fet una evolució no pensada, així que ara ja puc dir que tot no es com se pinta o ens o fan pintar.

3 comentarios:

Joana dijo...

Cert Joan,
de no haber estar truncada amb violència, morts, guerra i fam, ara segur tindriem un país més moder, un país més avançat en molts aspectes.
Jo espero que la tornem a tenir, ni que no se pas si jo ho veuré.
Petonet.

Anónimo dijo...

ENCARA QUE TOTA AQUESTA COLLA ENS HAGIN FET PASSAR PER LA PEDRA, EL NOSTRE SENTIMENT NO ENS EL PODRÀ TREURE NI APAGAR MAI NINGÚ, AIXÒ VOL DIR QUE SOM INVENCIBLES, SOM REALISTES, I NO VOLEM MES MENTIDES FEIXISTES... AIXI DONCS

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!!!!!

Joan P. ( JAPS ) dijo...

Joana, no tinc pas enyorança d´aquell temps, i se que vindran temps millors en llibertat i seny, encara que potser és tindrà que patir una mica més, a casa sempre havia sentit dir - que en temps normal - fen referència a la república.

Anònim, amb plau llegir les teves paraules, tinc la sensació que ens portem pocs anys i que també és vist l´ombra allargassada d´aquesta mala gent.