domingo, 1 de abril de 2007

Carta a la Joana de Mataró

Apreciada amiga:
Bé Joana, crec que ja s´ha dit casi tot, al respecte del teu desengany, crec que et conec lo suficient per poder opinar una mica (amb el teu permís) sobre tot això, mols cops aviem fet el comentari de la raó de la política i ser més o menys tolerant i a la vegada negociant per tal de conseguir uns objectius determinats, alguns d´ells tardaran anys en resoldres favorablement per las parts implicades.

Es veritat que les dones teniu tots els drets del món, però ja saps que encara n´ha sectors de la societat que és resisteixen i moltes persones (dones i homes) tenen un temor a no se que.

Lo més curiós de tot això, de que en un futur els homes tindran que demanar la PARIETAT per estar a mols llocs d´interès col·lectiu (direcció d´empreses, política, professions liberals etc. etc.) no me és estrany gens ni mica, i menys de la persona que a sortit el comentari, de fet a dos senyors no es pot servir, o és te el puny al pit donant cupets o és t´enlaire defensant el poble.

Per no gaire fortuna, a mols homes d´unes generacions determinades han estat educats per ser mol homes i mascles, sense cap mena de tolerància, encara que avui en dia estigui de moda la democràcia, això sí, amb pell d´anyell i dens de llop.

Joana, he dit lo que realment sento i crec, encara que puc anar errar, però a la fi, és la meva opinió al respecta, jo sols llegeixo i comparo.

Fes lo que creguis convenient, agafat uns dies de reflexió al respecte, però no t´atabalis pas massa.

Una abraçada i petonets.

2 comentarios:

Joana dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Joana dijo...

Estimat Joan,
estimat sí, la nostre amistat és llunyana i mereix aquest títular, sols et diré gràcies, tu i jo hem parlat sovint de moltes coses, la política entre elles, sento haber perdut la il.lusió, mira que no pensaba que passés mai, però ha passat i amb persones que mai hauria pensat.
Gràcies, per el teu suport, el teu afecte i per compartir amb mi totes aquestes lletres.
Un petó, avui molt especial.