sábado, 31 de marzo de 2007

Carta a Pau

Hola Pau, fa un parell de dies vas complir disset mesos, mesos mol intensos que tots els que t´envolten han estat mol pendents de la teva persona, i pots confiar que és continuarà fen lo que calgui per que estiguis ben atès.

Ets un nadó mol preuat per els teus pares, la mare (rosa) va esperar el moment oportú perquè fossis tu el seu fill, i el pare (aleix) va fer el que va sapiguer per tal que és fes realitat un bonic somni.

Ets de una família mol amplia, amb cosins, tiets tietes, avis i un germà més gran que tu, que és diu Adrià, fas una mica de vida a casa de tots els teus avis, aportant aquest enrenou que sols tu saps fer.

La vida es mol bonica, malgrat que n´ha moltes diferències socials e injustícies, la mala fe d´algunes persones fa que la destrucció moral i física estigui a moltes llards d´arreu del món, moltes persones en pateixen aquesta lacra que sols porta beneficis a uns quants i que ells mateixos diuen que son bones persones i demòcrates.

Ara que ja coneixes la paraula i els que t´envolten i ja dius alguna coseta, faré ull viu i deixaré que el temps passi, tot contemplant-te, per ser-te d´utilitat en el moment que més calgui.

Gràcies Pau, per estar amb nosaltres

No hay comentarios: