jueves, 10 de enero de 2013

Els monstres de sota del meu llit,

    És sorprenent però sota el meu llit i tinc acomodats una sèrie de monstres i sers fantàstic, el seu nombre no els sabria dir per el motiu què son diferents quasi cada dia, els desconec, clar què més d´una vegada he preguntat coses al què més simpàtic s´ha comportat amb la meva persona.
    Sempre n´ha excepcions i quant és produeixen aquestes, et donen detalls de moltes coses, el què ara amb fa companyia diu dir-se Empatia.
    Si, aquet monstre fantàstic és una damisel·la mol coqueta què té la capacitat de fer què els humans ens podem relacionar mol més bé, és evident que mols mortal no tenen coneixent-se d´aquet ser què sols tenir la morada en els calaixos de còmodes, tauletes de nit, fons d´armari, i perquè no, sota als llits, estiguin plens de borrim ho no.
    Si te la mires bé, alguns cops és lletja, i mal girbada, d´altres pot ser sexi i atrevida, té la gracia de transformar-se amb un despietat ser que és diu Remordiment, sols puc donar fe què una vegada trobada, i deixant-se portar per les seves formes, mai més res serà igual.
    Així dons cal mirar sota al llit cada dia a la nit, podries trobar-te una sorpresa agradable ho potser no.
    Tu... la coneixes a l´Empatia? Dons mira, mira.

No hay comentarios: