martes, 5 de enero de 2010

Humitats

Diuen que els dies grisos i plujosos son tristos, diuen que moltes persones tenen en aquestos dies decisions trencadores, amb algunes conseqüències traumàtiques i no reversibles, d´altres son potser alliberadores d´esclavatges subtils.

És un plaer pensar, mesurar i decidir, encara que per algunes persones no entenguin o vulguin fer saber al seu entorn, que aquestes mesures ja estaven preestablertes d´alguna manera.

Així dons, la pluja i la mullena d´aquesta matinada a servit de revulsiu per uns i el possible desconcert per uns altres ... no tot el que llueix es bo.

5 comentarios:

pep. dijo...

En aquestos dies emboirats es quan, per dir-ho aixi, es veu mes clar. L'humitat, con llueix el titol, pot servir per que algú es foti una bona relliscada. Salut i fortuna amb els teves futures caminades.

Anónimo dijo...

tu, que ets de pobla ventos no fa per tu el dias eboirats , a tu lo que mes et diu es una nit de lluna plena on et pot veure el campana. petonets SALAMI saps qui soc?

zel dijo...

A mi em fa mal la humitat, però curiosament, odio el vent, i això que em prova!

Petons!

Jobove - Reus dijo...

dono una ullada al teu blog
salutacions des de Reus

Anónimo dijo...

Hola, fa temps que et volia saludar. M'he assebentat que vas desaparèixer un dia plujós i no t'hem tornat a veure, suposo que les teves raons tindràs. Trobem a faltar el teu bon humor.