martes, 8 de diciembre de 2009

Per tremolar de por

Fa pocs dies que una noticia va recorre per mols telediaris, una noticia que fa esgarrifar, una d´aquelles que atempten a la dignitat humana, per la seva brutalitat i falta de humanitat.

Diuen que estem en un Estat de Dret, amb una Constitució que serveix per tots els Espanyols siguin aquestos de quelcom Comunitat Autonòmica.

Sembla ser que dintre d´aquest Estat de Dret n´ha persones que formen getos per voluntat pròpia i s´emparen en les seves lleis, basades amb doctrines religioses, diuen (no seria d´estranyar) que aquestes comunitats tenen els seus propis vigilants d´orde, fent servir tribunals per castigar alguna cosa que ells creguin que sigui una falta.

En un lloc no gaire apartat, on en la primera meitat del segle XX existia una fabrica de gas, n´ha ara, un col-lectiu de gent que mal viuen o bé, viuen bé, traient el suc dels nou vinguts per un racó per dormir.

La fe mou muntanyes i també voluntats de les persones, on la por fa fer miracles, això si, a conveniència d´uns quants.

Com si fos una historia de terror d´un altre temps llunya, van jusgar a una dona per ser infidel al seu marit, (amb això, no mi ficare) la sentencia va ser la de morir lapidada.

Segons diuen, tots els responsables esta a la presó. I jo tinc preguntes per fer:

Quants n´ha sense papers?

Quin control tenen les autoritats?

Perqué en general sels i te com una mena de por?

Quants judicis d´aquesta mena s´han fet?

M´esgarrifa de que puguin fer complir les seves sentencies, ... dones i homes torturats i potser morts i desapareguts ... i mentre, La Constitució i els Estatuts mirant-se el melic.

PD.: Ahhh !! I els polòtics també.

No hay comentarios: