sábado, 29 de agosto de 2009

Preocupació o desconfiança global

Estem en un món a on l´informació esta a la vast de quasi tothom, i aquesta, segons d´on ve preocupa una mica i des-informa, provocant desconfiança en temes que son delicats.

Parlo de la salut i de aquestes malalties que diuen que poden ser letals per persones que poden tenir dificultats cròniques o de risc més o menys lleus o què si estan ben ateses no tenen perquè patir cap contratemps.

La grip es una de les malalties que ha portat més problemes a la raça humana, ja sent tenia noticies a l´antiga Grècia, descrita per Hipòcrites fa ja uns 2500 anys, així que la cosa ve de molt lluny.

La més famosa si li deia Grip Espanyola i va produir entre 40 i 100 milions de morts en tot el món entre 1918 i 1920, es evident que en aquella època no existien els anti-virals ni tampoc les penicil·lines per poder curar i previndré altres afeccions, això amb la falta de nutrició e higiene va fer possible el desastre.

Ara tenim de tot, (en el primer món ... clar) i la cosa fa una mica de mal olor, i més amb els protocols que volen implantar en el moment adient i amb grups de risc.

Sembla com si algú o alguns volguessin aclarir la humanitat, per tindré més poder i recursos naturals. Quant arribi el moment estaré al cas per veure i escoltar quants mandataris polítics, multimilionaris i caps religiosos (siguin las que siguin) la palmen per aquesta pandemia que te regust a un fet provocat.

3 comentarios:

Francesc Puigcarbó dijo...

Hola Joan, es que amb aquesta grip el que no saps es si t'estàn dient tota la veritat. Volten ja llegenes urbanes, però és cert perque vaig fins i tot buscar la noticia a Collonades, i quinze dies abans que es produís els primer cas a Mexic DF, al sud de California d'on venia el primer nen que va agafr la grip, uns laboratoris havien perdut tres flascons amb un producte químic altament perillos. Buscaré la noticia i et deixaré l'enllaç.

a10

Francesc Puigcarbó dijo...

http://kollonades.blogspot.com/2009/04/investiguen-ee-uu-la-desaparicio-de.html

aqui tens l'enllaç

Maite dijo...

Jo penso igual que tú, Joan, crec que tot és una gran manipulació, per fer multimilionaris als grans laboratoris farmaceutics i als intermediaris, els que tu dius que no veurem a cap esquela.
Ja n'estic tipa de sentir-ho, un dia i una altre. La meva vacuna, ja els la regalo, no penso pas posar-me cap producte manipulat per ells.