jueves, 13 de agosto de 2009

Els silencis poden molestar

Els silencis poden molestar i donar peu a pensar que alguna cosa pot passar o que és te prudència per no dir lo que és pensa en certes circumstancies més o menys doloroses.

En el teatre en cada obre e historia que si representa acaba sent un petit repulsiu per pensar-hi, i una possible lliçó ètica o moral, no, no voldria parlar de moral o ètica, ja que semblaria que amb vulgues disculpar davant del teatre del món.

Teatre que jo en soc actor i espectador, amb un repartiment de papers massa fàcils per uns, i difícils per uns altres, de totes maneres la comèdia dels EROS i les llistes d´aturats sols son el principi de un primer acte, el segon serà, o ja o és, la famosa grip A, que esta feta a mida per treure del mig a persones amb problemes de salut i obesitat, i el tercer acte? Aquest serà una altra historia (i no d´amor) que la farem entre tots a partir del any nou.

De tan en tan, ens aniran fen callar amb promeses que ningú complirà, ARA ENS TOCA SER FELIÇOS AMB SILENCI.

3 comentarios:

Maite dijo...

Quanta raó tens, Joan, jo crec que la grip nova l'han escampat perquè les farmaceutiques es facin multimillonaries i es reparteixin els diners entre ells, la salut publica i els grans laboratoris.
Seria un gran error vacunar-te, Joan, aquesta vacuna te un pilot de contraindicacions i es altament toxica.
Jo no penso fer-ho, ni la meva familia tampoc.

Francesc Puigcarbó dijo...

AI QUE PATIREM! Sort que Zapatero vetlla per tots nosaltres. Amén.

SOCORS! que hi ha algú més?

Joana dijo...

Vinga, vinga vingaaaaaaaa.
Una mica de "positivitat" no?.
Joan, què tu sempre has tingut aquest "rampell" cínic i divertit, on l'has deixat?.
No has fet la neteja de Sant Joan aquest any?.
Petons i força.