miércoles, 10 de junio de 2009

I un dia amb varen donar una mala noticia

Amb molt d´esforç va néixer fa quaranta i tres anys una planta que pretenia fer cable dintre d´una empresa que és deia MAI, (MECANISMOS AUXILIARES INDUSTRIALES) en aquella època d´una forta crisis en l´estat Espanyol i amb uns mitjans tècnics precaris és va fer el miracle de produir aquest producte anomenat cable.

Tota criatura te que tenir atencions més o menys curoses per poder sobreviure i donar satisfaccions, van ser temps durs, cada persona que estava vinculada en aquesta producció tenia un compromís moral i feia esforços per tal que els nous productes fossin una realitat de qualitat.

El temps passa i potser massa ràpid, i en el dia d´avui, encara queden persones que poden recordar moltes coses viscudes en aquesta planta, que ja ha canviat de nom i ja no te res a veure a les seves primeres tres dècades.

Ara, amb tota la tecnologia que n´ha, la criatura esta malalta de gravetat, i la crisis la esta ofegant molt ràpidament, estava en venta i ningú la a volgut, ara ja és qüestió de molt o poc temps, la tanquen i sembla ser que la malaltia culpable, son les hipoteques brossa i que la gent no inverteix els dines amb cotxes.

Ara n´ha opinions per tos els gustos, i de culpables també, i és preocupant, però el temps u deix tot al seu lloc i això dintre de poc, serà sols una anècdota.

El temps és breu, sent va i sent vola, descansa, descansa República de Güellet. (amb nostàlgia i bon rotllo)

1 comentario:

Anónimo dijo...

Joan no et preocupis ara, tu ja has fet la teva aportació i em consta que molta, i no has fet més perquè segurament no t'han deixat. Avui en dia amb les lleis de la Bibiana les criatures perillen abans de nèixer, però això ha durat lo que havia de durar. La criatura s'ha fet gran i marxarà del niu familiar de Valls per viure una nova aventura en terres llunyanes on jesucrist segurament no el deixarien ni entrar a veure aigua.
Disfruta el que puguis i no li donis més tombs.
-Scaramouche-