sábado, 14 de junio de 2008

Vint-i-quatre hores desprès

Ja han passat el primer dia de la dècada, i no he sentit cap mena de sensació ni tampoc dolor, tot ha continuat igual, no diré que el dia així sigut avorrit ni tampoc ple de sensacions plenes d´adrenalina.

De bon mati he rebut una trucada quant tenia les mans ocupades en el meu cos, era tal el plaer que he deixat que continues trucant i vibrant l´aparell, no podia gaudir i sentir curiositat per sapigue qui estava interessat en mi, movent els dits amb sensibilitat i donant unes passes quasi de coreografia eròtica he mirat qui era.

Dintre del aparell vaig sentir la veu dolça i mol reconeguda per mi, tancant els ulls vaig pogué reproduir la seva imatge i el seu somriure, era la Joana que em felicitava.

El meu cos continuava demanant la meva atenció i els meus dits van explorant cada racó del crani i cara per deixar-lo net de cabell, ... i el cos? ... el depilo? de moment el deixo tal com esta.

5 comentarios:

Joana dijo...

Sols ens queda veure el resultat...
Jo et vaig trobar tan sensual, de veu és clar, com sempre, deixa de pensar en els números.
Em deus un café.
Petonets

zel dijo...

Entro? No sé si molestaré, però, entre el post de la Joana i el teu comentari, he decidit venir a casa teva...i t'he trobat en plena orgia corporal hedonista, però ho he trobat collonut, si senyor, quan arribem a passar de la cinquantena amb alegria, ens mereixem una festassa diària. I m'he perdut en les joies, quina preciositat! Passaré, si m'ho permets!

Joan P. ( JAPS ) dijo...

I tan zel, casa meva no te portes ni finestres, tothom esta invitat a passar i gaudir de lo poc que puc oferir.

Així dons, ben vinguda

Maite dijo...

Per molts anys Joan. Tant de bó puguis passar els propers aniversaris tant content com aquest...

Joan P. ( JAPS ) dijo...

Moltes gràcies Maite, i que tu puguis felicitar-los