lunes, 24 de marzo de 2008

Sant Tornem

Ja ha passat la santa setmana, han sigut unes petites vacances tot just començar la primavera, per alguns els seu destí a sigut anar fora de casa en llocs més o menys allunyats per descansar de la rutina diària, alguns d´ells ja no tornaran per causes que son una lacra, amb refereixo als accidents de carretera.

Com cada any he tingut uns dies de fer el gos (no fotre brot i jaure per els racons) pensant, meditant i fen comparacions de la vida real i de les exigències que ens comporta un estatuts determinat.

Demà de matinada tornaré a la rutina establerta amb una visió renovada, a sentir el soroll, a escoltar les mateixes exclamacions, a donar també peu a que facin cara de sorpresa (si no poses sal i pebre serien una mica avorrides les vuit hores) per les sortides oníriques de cada moment.

No ... no és que passi ... és que explicar cada dia la mateixa cosa ja és fa pesadet, de totes maneres tinc el compromís de fer un curs accelerat amb un parell de persones de com anar al excusat i no embrutar la porcellana.

Bé ... igual faré una demostració pràctica perquè és pugui comprendre millor, u dic per el nivell que n´ha.

No hay comentarios: