domingo, 10 de febrero de 2008

¿Que no anem bé?

U dic per els resultats esportius i d´altres, el barça empata, el madrid guanya, el Montilla fa declaracions en el dia d´Andalucia, tot deu dona explicacions i formules quasi magistrals de que és l´economia mundial, (la de casa ja son figues d´un altre paner, com si no fos global o formes par d´ell ) les primeres matèries d´interes tan industrials com energètiques ja en perdut el nord, diuen que l´aigua s´acaba (o que esta quasi tota contaminada) que no vol ploure i, que el clima del nostre planeta esta canviant per causa meva i teva ... bueno, tot és global, o sigui, inclòs dels que no tenen res i no poden consumir res de res, per desconèixer la tecnologia i la cultura *occidental.

Dons, ... no anem bé, encara que diguem el contrari, estem posats en un femer colossal, ple de gent de negoci, polítics, xarlatans, amb promeses absurdes per disfressar la realitat i les necessitats de la majoria dels mortals.

De fet no he dormit en tota la nit, el motiu a sigut degut a la participació directe de la tecnologia productiva, i això no va gents bé al cos i, fi, fi, no estic ... que i farem.



*Això de la cultura no u tinc gens ni mica clar, suposo que aquestos pobles naturals que encara estan en llocs allunyats de nosaltres i estan encara a l´època lítica, tindran les seves costums, musica, cançons, creences religioses i respecte per la natura ... seran culturals i no occidentals ... oi? Que de passada no tenen res a veure en les guerres per interessos de pobles massa culturals.

1 comentario:

Maite dijo...

Tens raó, Joan. No anem gens bé.
De fet no tinc gaires esperances de que aixó canvii, però podriem intentar-ho, de mica en mica, entre tots, potser podem canviar alguna cosa.