lunes, 31 de diciembre de 2007

Per nasos

És quasi una obligació, demà començo una altra historia, ... ... com cada any i desprès de fer o intentar fer balanç i reflexions em proposo a corregir coses (he volgut fer tot això que sempre és diu i que si posa una mica de voluntat per portar a terme, i com sempre, serà que no, o quasi que no) o costums que sempre molesten als demés i aquestos molt o no subtilment, et recomanen, clar que ells potser també tenen les seves dèries i maneres de veure les coses i fer-les.

I mira per on, que els que més és tindrien que molestar no diuen pas res, i és que ja fa temps que tinc pendents trobades, converses, sopanets, abrasades i petons, entre altres coses que sempre és prometen i no s´arriba.

Els millors desitjós per aquest ja començat any Solar (encara vaig a l´antiga i amb els solsticis) son per la pau de la gent, que els humans no és matin, i les nacions oprimides fossin ja lliures de triar el seu destí, i de una vegada ja per sempre, les malalties poguessin ser tractades i vençudes a reu del món.

I per mi demano una mica més de seny, paciència, tolerància i comprensió.

Abraçades i petons per tothom

3 comentarios:

Joana dijo...

Bon any Joan.
Petonets nous, com l'any.

Maite dijo...

Jo també et desitjo un any feliç, en el que puguis portar a terme totes les coses que tens pendents.
Una abraçada, Joan.
Brindaré per tu.

Eduardo Costa dijo...

Olá Joan!! é sempre com prazer ke abro os meus coments e vejo uma mensagem sua!! Desejo-lhe um ano cheio de coisas boas tanto na sua vida pessoal como na proficional.
continuo sem perceber muito bem o seu espanhol, mas eu esforço-me!!! um abraço grande
Eduardo