miércoles, 26 de diciembre de 2007

Festes i regals

Les festes estan quasi passades, la majoria de regals ja estan fets, el Tió i Santa Claus (aquest és un intrús) en sigut els responsables de repartir felicitat, (moments d´excitació i decepció) te que ser pels nassos així, si no et sentiràs quasi, fora de lloc.

Ningú esta conten, o voldrien una altra cosa, les mirades moltes vegades descobreixen i confessen els desitjós, intencions i potser i tot els plaers que esperaven d´una part dels presents.

Encara és tenen oportunitats per festejar, agradar, interessar, mimar, en definitiva donar una sorpresa (un cop d´efecta) al personal o a una persona determinada, i tot això sols serveixi com gest esculpatori i de penitencia per l´any que ja esta quasi acabat.

La ultima moda és fer regals amb el títol del amic invisible, això si que és un compromís si és vol fer be, la majoria de les vegades s´acaba fen presents de mal gust, donant la pista que és tenen enemics amb pell de xai plens de bondat. (pot ser preocupant per la falta de sinceritat)

Ara sols ens queda el Cap d´Any, amb tot el ritual i posada en escena que comporta aquesta nit. I per fi, els Reis, festivitat per els més menuts, que esta plens d´il·lusions i encant, aquí si que és tot un festival, els patges, les carrosses, la llum, la musica, els caramels i els tres Senyors amb corones Reials d´uns reialmes d´horient, que si no fessin tanta comèdia, fins i tot jo seria creient de la saviesa d´aquesta gent.

Bé ... el millor regal que he tingut fins el moment, a sigut un somriure i un peto.

3 comentarios:

P@P@LLoN@ GRoG@ dijo...

BONES FESTES COMPANY!!!

P@P@LLoN@ GRoG@ dijo...

BONES FESTES COMPANY!

Maite dijo...

No et pots queixar, Joan. Una abraçada, un somriure i un petó, que més vols....
Per mi també han estat els millors regals. M'he aprofitat i he fet tantes abraçades i petons com he pogut.
Aquests dies a casa és el que he tingut més (apart del menjar uff... ja tinc mal d'estomac)
Que segueixin bé les festes.
I per no trencar amb la meva costum, una abraçada ben forta.