miércoles, 7 de noviembre de 2007

No funciona

Quant no funciona dons no funciona, ja i pots posar tota la voluntat que vulguis que no funcionarà, la solució és demanar ajut tècnic per poder fer que la cosa pugui rutllar amb eficàcia.

De tècnica en tinc, encara que algunes vegades pugui fallar, així que una possible solució és la química aquesta pot donar bons resultats si és tenen precaucions. (que molts cops no si posen per creure que l´experiència és un grau)

Per estar ben protegit feia falta posar una crema hidratant i un envoltori de làtex per tal de no escaldar-se, desprès tenir aigua calenta en suficient quantitat per dissoldre el producte aquest que es te que utilitzar.

Dons res a pelo, ... sí, a pelo, que un ja és granat i sap el que toca, ... dons he acabat fen el que no tocava i continua sense funcionar, he mirat de fer força amb un xuclador i res, no funciona en cap mena de carícia, clar que he substituït l´aigua calenta per freda i amb la mesura m´he passat dos pobles.

Ara tinc les mans una mica toves (crec que canviaré la pell) de tan tocar-lo, cony de sifó i la sosa càustica, és que no és pot embussar res .

2 comentarios:

Joana dijo...

Noi... de bon matí m'has fet ballar el cap.... je je..
Un petonet

Maite dijo...

Noi, a mi també. Aixo del latex, i de fer.ho a pel... també m'ha fet ballar el cap, encara que no sigui de bon matí.
Has d'anar amb vompte Joan.
Una abraçada.