jueves, 11 de octubre de 2007

Ja fa dies que li dono voltes al tema de les nominacions per els blocs, la veritat és que fa molta gràcia llegir que estàs nomenat per fer una tasca, resoldre, explicar o simplement proposar-te per un premi, aquest fictici clar, ... és tracta de un Nobel blocaire ... la sorpresa per mi és per el motiu elegit. (encara que sigui una persona que crec una mica curtida, els colors a la cara han sorgit)

Dons bé, en el món blocaire conec i reconec a moltes persones, encara que elles no sàpiguen res de mi, ni saben de la meva existència, son persones en tots els àmbits professionals que aporten el seu punt de vista en la temàtica que solen escriure i opinar, opinions que alguns cops no estic del tot convençut, però reconec el valor que tenen al fer-se publiques.

Ara tindria que explicar les bases del joc i anomenar a set blocaires per no trencar la cadena, i aquí en aquest moment sí que puc dir que no puc, la raó és que no tinc suficient amistat, confiança ni tracte per demanar que continuïn aquesta cadena.

Joana, i , a tots els visitants del meu bloc, ja em disculparan

Gràcies

2 comentarios:

Montse dijo...

Hola Joan.
Vinc a veure't des del blog de la Rosa Maria (on em va convidar fa molt temps a participar i gairebé mai no ho he fet pequè quasi em sembla que sóc una intrusa... ella ho fa molt bé).

I què em trobo? doncs que la Joana Torres et coneix. (Al menys com a blogger). I jo conec la Joana Torres, com a blogger i perquè l'he vista i he fet el vermut amb ella.

Que petit és el món blogger!!! No som res, aix...

Ja que sóc aquí... una salutació ben cordial des del meu mar!

Si m'ho permets, tornaré!

Joan P. ( JAPS ) dijo...

Ben vinguda Rosa Maria, és un plaer la teva visita i pots tornar quant tu vulguis.

Bé, a la Joana Torres si que la conec com a blocaire i com a persona, encara que fa potser massa temps que li dec un cafè, un peto, una mirada als ulls i també un somriure, en definitiva, una trobada.