viernes, 27 de julio de 2007

Avui és divendres, per moltes persones, és un dia per sortir i gaudir de moltes coses, és el sisè dia de la setmana “dia de Venus” dia dedicat a la deessa Afrodita en el món de la mitologia grega, en el nostre és tan bo com altres, no més que aquest és en ple del estiu, i pot ser especial, per l´alegria que aporta la calor i les ganes ja predisposades de voler passar-lo bé.

En concret aquest és l´últim a vans de que jo comenci les vacances, serà un divendres de reflexió un dia que voldré posar en orde tot lo que vull o voldria fer duran tres setmanes de cinc dies o sigui quinze dies, o bé, tres-centes seixanta hores, sense comptabilitzar els caps de setmana que seran quatre, o buit dies, o cent noranta-dues hores més.

Bé, u tindré que posar-lo amb números que així farà la cosa més gran i semblarà una mica més..... 23 dies, que fan un total de 452 hores de festa, sense que tingui que pensar en posar el despertador a una hora determinada.

I ara a fer el llistat de les coses, tasques, treballs, compromisos, trucades, llocs a visitar, anades, vingudes, sopanets, dinars, migdiades amb o sense, dutxes, banys, petits treballs, (aquestos sempre sorgeixen d´imprevist) i potser mil coses més que tindré que deixar per la tardor.

Això si...... ja puc dir que aquest període vocacional és un dels últims que faré, com a màxim dos més i ja serè un pensionista, que no tindrà pas massa temps per poder portar a terme tot lo que jo voldria fer.....Bé..... tot això amb el permís de la Mare Natura, que un pot proposar i ella disposar.

La vida és breu .... sent va i sent vola.

1 comentario:

Joana dijo...

Espero que puguis fer tot el que tant de gust et ve, que gaudeixis molt i visitis molt més!.
Jo també estic de vacances i per fí sense collaret!.
Un petonet Joanet.