miércoles, 27 de junio de 2007

Ja esta, o no? … bé, el curs a acabat ja fa uns dies, i avui a servit per donar les notes, poques companyes han vingut a recollir-les, suposo que per feina no han pogut, de veritat, he trobat a faltar a molta gent.

He sentit una sensació que feia molts anys no sentia, i això que sempre he dit que l´important és l´aprofitament i no les notes, dons mira per on, m´ha fet il·lusió veure com valoraven l´esforç fet durant el curs.

No diré que he sigut un alumne modèlic, seria anar contra la corrent, un ja sap on te la berruga, així que, el professorat massa bé que m´ha tractat.

Tot ha sigut molt positiu per mi, he après coses que no tenia ni idea i l´estar envoltat de dones (de molt joves i no tan) a fet que em plantegi unes quantes coses, ja no és el sentir-se recolzat i acceptat en un grup de persones de diferent sexe, és el tindré coneixement i se discret en alguns moments, la veritat, o he tingut difícil de mantindré un equilibri.

Aahh !!!! ...les notes...donsss, no tinc cap nou i si algun cinc ... que? que no esta bé? Per mi massa i tot, el cas és que passo al curs que be.

Per cert...algú necessita una petita joia artesanal? Si és així, pot donar-me l´idea i en parlem.

1 comentario:

Joana dijo...

Mecachis... llàstima que els originals sempre son massa cars!.
Felicitats per les notes i com no, per l'esforç.