jueves, 21 de junio de 2007

Desprès d´uns dies de no escriure res en el bloc, amb fa estrany tornar a mirar-lo de nou, és una sensació de ser foraster en la pròpia casa.

Durant aquests dies he vist, he sentit “amb el cos i orelles” he pactat e inclòs he rebut obsequis.....si.....han sigut tres, i caram, un d´ells molt original, creia que als meus anys ja ho tenia quasi tot apamat, dons no, sembla que encara en fa falta viure uns mil anys més per estar al dia i a l´ona.

M´explico .... un bon dia una companya del col·legi amb pregunta per unes fotografies determinades, d´una explicació i practica feta, el cas és que és tenia que presentar memòria gràfica del mateix, dons res, serveixo un Cd i orgullós de poder ser d´utilitat ... ostres amb la noia, diu que ella és així i que tenia una sorpresa per mi, dons si, amb va fer pujar els colors a la cara i tenia una sensació de no sapiguer que dir ni fer, ella va portar una samarreta de moda, de fet, les dones sempre heu sigut una mica imprevisibles...gràcies Teresa.

Fa uns dies va ser el meu aniversari, desprès d´arribar tard i fer una petita invitada a gelat vaig tenir dues sorpreses la primera va ser un parell de petons i una capsa amb un estoig per posar CDs ordenats, perfecte, no en tenia cap, i tots els tenia posats per aquí i per allà, i la capsa és amplia de bon carto i ja esta folrada al meu gust .... gràcies Sílvia.

I el mateix dia i uns minuts més tard, amb varen donar el regal més singular que és pot fer, mitja dotzena de patates tendres vermelles....ostres, això si que és un luxe ..... gràcies Roser.

I per fi ja he acabat el curs, sols falta tenir les notes i sapiguer quins crèdits tinc que repetir en el pròxim curs, pròxim que comença el setembre i és presenta una mica dur, ja se sap, “tuvo y retuvo para la vejez” no he canviat pas massa en el tarannà dels estudis, quant un és bo, dons això, ni amb cola d´enganxar.

En fi, ara a fer els deures d´estiu i sense anar de colònies

No hay comentarios: