martes, 24 de julio de 2012

Estem en crisis?

Tots els medis de comunicació actuals (Internet, TV, Radio, Diaris, Revistes setmanals i altres suports) ens avisen del desastre econòmic del vell Continent i del món sencer, diuen que pot passar de tot, i ho diuen amb la boca petita prement les dents, per la cosa que no s´esveri i esvaloti al personal.

Diuen que podem entrar en una regressió de misèria total, com si fóssim en u...n país de guerra i fam, arreglats anem, si no és fa una mena de revolució i és trèiem del damunt aquesta lacra d´especuladors, banquers, polítics, aprofitats de l´ocasió i altres pocavergonyes que d´una manera o altre fa que tot estigui convuls.

Com he dit, tots el medis en venen plens d´aquestes noticies, acompanyades d´estadístiques i xifres, moltes xifres, algunes, no tenen res a veure a l´economia, però si què son una referència a la vida dels mortals, així dons reflecteixen realitats contundents què ningú o quasi ningú té en conta.

Per mostra un boto: JAB 95, ABS 65, TEF 87, RSD 82, SDD 69, HYR 71, BST28, ADS 75 Etc. Etc. Podria seguir el llistat d´aquestes dades i treure una mitjana dels números i del gènere... si, les lletres son les inicials de persones, les xifres les edats del traspàs.

Tu, què estàs llegint tot això, quant creus què et falta per la crisis total de la teva vida?

Dons res, gaudeix d´ella, i no et facis mala sang, deixa corre una mica més l´aigua i no toquis tan els de llonzes que a la fi de tot sempre esta dintre o fora d´una capsa de fusta o de cartó més o menys bonica.

I jo amb pregunto, algú amb vol regalar una alegria amb emoció sense ànim de lucre?

Serà que no... jajajaja

No hay comentarios: