sábado, 3 de diciembre de 2011

Maleïda crisis

Ja fa temps que aquesta paraula esta de moda, si més no, és comenta cada dia en multitud de vegades, jo diria que sempre n´ha de crisis de una o altra manera, una realitat organitzada pot fallar per ser més o menys estable, amb això, no sembla que existeixi un equilibri amb una posició real de molt llarga durada.

En la vida quotidiana i personal de totes les persones, al llarg de la vida és tenen episodis més o menys difícils o traumàtics.

Salut, matrimoni, treball, amistat, potser que algunes ni les contempli, i aquestes ja son quasi acceptades per tothom, desprès d´aquestes sotragades neixen noves il·lusions i oportunitats, és un tornar a començar de nou. (això si, tocat)

Ara i en aquest instant, lo que patim, son els efectes col·laterals de gent i accions amb molta mala baba, aquestos sols tenen gana de riquesa i poder, sense importar-li el ben estar de la resta, això si, ells també pateixen les seves crisis.

Dons bé... de crisis sempre hi ha hagut i hi haurà, tot això, ara té un altre nom.

1 comentario:

pep. dijo...

dacord amb tu estic, els lladres de guant blanc estan millor vistos... la revolucio es necesaria, ara falta sapiguer quin tupus de revolucio.