jueves, 17 de junio de 2010

Estat de grácia ... i esperant

Durant un temps he estat en terra de ningú, he vegetat o he fet el dropo absolut, normalment d´això se li diu tenir un any sabàtic, he fet volar coloms i he agafat apunts de mil coses, que més que segur no serviran per res o casi res.

Del començament de la meva primera sexta dècada i d´aixó ja fa just dos anys, he passat per moments xocants i de certa curiositat, clar que no tenia experiència per afrontar situacions diguem que extres.

Ara si, ara ja soc un inútil amb experiència, ara ja puc dir que tot lo que he après ja no serveix per res, dons soc un recent Jubilat, i aquest col·lectiu sols serveix per anar a tafanejar les obres i gaudir d´excursions amb l´incerso. (els que poden ... clar, que la quasi la majoria les seves rentes son minses)

És una llàstima que es perdin algunes coses del món laboral i que et mirin malament quant per alguna raó (que no ve al cas) facis un comentari i vulguis aportar una opinió.

Desprès diuen que fa falta tecnologia i eficàcia en la joventut per pogué ser competitius, lo que si sobren son gent amb el síndrome de Peter, calenta cadires, palmeros i cortesans.

Dons això ... faré volar coloms sense tindrels, com fa la majoria. (amb feina o no)

1 comentario:

Joana dijo...

Home, puc dir alguna coseta de tu, però inútil?, doncs no...