lunes, 4 de mayo de 2009

Recuperació

Com molts diumenges per el mati faig una recerca de coses impossibles, m´agrada donar toms i parlar amb la gent que exposen lo que creuen que pot ser d´interès per altres persones, la vista te que estar atenta a un munt d´informació que en pocs metres cuadrats confonen els sentit de la memòria de tan batibull de colors i formes.

No soc col·leccionista de res i si adquireixo algunes coses que em motiven, com poden ser els botons de nacre i de banya, les labors de punt de coixí i de ganxet, les culleres i forquilles d´alpaca son un tema apassionant.

Allí a terra al damunt d´una manta i al costat d´altres objectes estava ella, de moment no semblava real i creia que és tractava d´una visió, li vaig demanar permís per poder-la tocar, quan la tenia a la mà vaig fer un munt de preguntes, algunes d´elles no tenien res a veure amb l´objecte, poc li va faltar perquè no li fes recitar la table del tres amb ritme de salsa.

Ja sabia les pretensions del mercader, sols faltava ajusta el preu, i entre paraules i exclamacions el lloc és va omplir de possibles clients i badocs.

Era massa maca per deixar-la una altra cop a terra sense donar-li l´oportunitat de poder sentir rialles i viatjar a altres llocs més alegres i distrets, el seu pes feia que no estires gaire més la corda, ell sols repetia
... Tú sabes que es, ella te ha elegido a ti ...

Unes hores desprès va arribar la tasca de recuperar-la perquè tingues la seva merescuda esplendor.



Braçalet d´argent amb tècnica de filigrana de procedència desconeguda.

3 comentarios:

Joana dijo...

Molt original!

Maite dijo...

Com diu la tecnica, una Filigrana.
El trobo molt bonic i deu ni do el treball que hi has fet, ha valgut la pena.

zel dijo...

Ostres, quina passada de canvi!!!! Preciosa!