domingo, 26 de abril de 2009

Quins invents i sorpreses ens tenen preparats?

Diuen que la grip aviaria va ser un fet que va atemorir a deu i a sa mare, ara la cosa ha canviat substancialment i la grip del porc pot ser una mutació de la humana , la aviarà i la del porc, vaijá que han fet un tripartit molt ben avingut.

Alguns governs estan ja acollonits per la falta de previsions sanitàries per poder aturar lo que diuen que podria ser una pandemia, (podria ser? O ja o és?) i d´unes dimensions espectaculars, seria la solució que estaria ajustada al preu, un negoci rodo per els que quedessin.

Si per espectaculars es refereixen que pot patir aquesta plaga el 80% de la població i que la supervivència serà escassa, ja tenim el problema de la sobre població del planeta resol.

Espero que el govern del estat Espanyol no doni llargues amb bones paraules per no alertar a ningú. (es lo que se acostuma a fer, (nosotros todo lo tenemos bien i no hay peligo de casi nada))

Ara sols falta sapigue a qui se li anat la ma, i a confia que la agonia no sigui massa llarga i dolorosa.

3 comentarios:

Maite dijo...

No és el que solen fer, Joan, és el que ja estàn fent, i crec que no m'equivocaria gaire si dic que el problema ja te unes dimensions alarmants, i quan vulguin aturar-lo ja no hi podràn fer res.
Em fa molt por.

Francesc Puigcarbó dijo...

Cap probvlema Joan, la Geli ho té tot controlat i diu que no ens hem de preocupar. I aqui és on jo començo a preocupar-me. Ai que patirem!

pep. dijo...

Nosaltres no hauríem de fer res i que l'epidèmia s'encarregués de tot.