martes, 7 de abril de 2009

Donar llargues i mentides,

Moltes persones encara tenen cuines de gas butano i fan servir gas en bombones, ja se sap que és te que tenir una mica de paciència cada cop que és necessita canviar les mateixes quant estan exhaurides.

No fa massa temps que en una gasolinera que esta dintre de la població feien la venta a tothom que portava l´envàs buit, sols tenies que anar amb el cotxe i fer el canvi, això era una comoditat molt important per els usuaris d´aquest sistema energètic.

No poso traves per el fet de que ara ja no és possible fer-lo d´aquesta manera, suposo que la decisió a sigut per complir mesures de seguretat, ja que la gasolinera en si i dintre la ciutat ja és un perill potencial, tan per la salut com per el risc de possibles deflacions.

A pocs Km. i dintre el polígon industrial tenen el magatzem d´aquest carburant a on és possible anar a buscar el gas embotellat, ... preguntaran on és el problema.

Dons bé, ... el dijous per el mati passat vaig fer la comanda, i amb dir que el divendres a la tarda el tindria, el divendres a ultima hora (18:00h és la seva hora de tancar) tornar a trucar, resposta, no tenim les seves dades de contracte, dono les explicacions pertinents, i ara si, el servirem el dilluns a la tarda de 15:00h a 18:00h, ... d´acord.

(Tinc que dir que cada vegada que amb fan esperar i no compleixen, amb poso una mica de mal humor, ja que el temps és meu i ningú te cap dret de fer-lo perdé, ni disposar d´ell ... que per això tinc la llibertat de disposar-lo com més amb plau)

Dilluns a la tarda a ultima hora tornar a trucar, i aquesta vegada és posa el que diuen que és l´encarregat, el que distribueix la feina i mig cridant amb diu que la cosa esta malament que a la central de Tarragona no ja gas i que el dimarts a la tarda ja el portarien, (poca cosa vaig poder dir-li ja que és un emigrant i també te dret a feina i per el que és veu a putejar ... no sigui que ara amb diguin que soc racista)

Dimarts a la tarda, res de res, una altra tarda en espera i amb la sensació de que o calles i ets sumis, o no n´ha mercaderia, això si, amb diuen que ja moltes persones igual que jo, que ara acaba d´arribar un camió carregat i que no podrà ser fins demà a la tarda, li faig repetir, i diuen que si.

Tinc temptacions de fer dues coses,

La primera, dir uns quants renecs a les oficines centrals de aquest negoci i potser i tot tornar-me una mica poca solta i fer que recordin els orígens de moltes coses.

La segona, és buscar informació i posar el gas ciutat a casa, i deixar que so u facin com vulguin.

Segur que demà dimecres, tampoc tindré el gènere.

3 comentarios:

Maite dijo...

Jo t'aconsello que les facis totes dues.

pep. dijo...

tens poca paciencia... jejejeje

Joana dijo...

Jo presentaria una queixa, sense cap dubte.
Una altre cosa seria que serveixi per res...