domingo, 13 de julio de 2008

Altafulla

Ahir per la tarda i poc abans de que esclates la tempesta vaig pogué fer les fotografies de les vitrines del concurs d´Altafulla de joieria d´avantguarda, va ser fer una feina a mitges i molt solitària, tot i reconèixer quasi el vuitanta per sent dels expositors no vaig poder saludar-los ni parlar amb ells.

Es evident que tothom sent una certa passió per el treball fet, encara que no reconegut en uns primes llocs d´una classificació, això no vol dir que no siguin importants les seves aportacions dintre de l´estètica i del art.

Primer classificat:
Sílvia Cueto Calvo / Alberto Gutiérrez Montero


Segon classificat:
Damià Mulet i Vanrell


Tercer classificat:
Walter Chen

És bonic observar com en el moment de recollir els estants ja un intercanvi d´adreces i com la conversa gira de quina manera és pot millorar tècniques de treball per resoldre problemes de construcció quasi impossibles, de quins metalls, materials o de quines gemes son les que podran estar de moda en anys propers.

Algunes de les joies son tan espectaculars que sols és poden lluir en determinades ocasions, com a mostrari aquestos models i autors de les seves joies.




3 comentarios:

Maite dijo...

Els jurats no se ben be que valoran, jo trobo maca la peça del 2on. premi, molt treballada i bonica i fora del corrent el 3er. premi, però el 1er. que vols que et digui, no se pas que li han vist.

zel dijo...

Son preciioses, les guanyadores i suposo que totes, l'art en versió de carrer, és admirable i la creativitat sorgeix fora de les marques. Bonic!

Joan P. ( JAPS ) dijo...

Maite,
Si ha sigut un plaer poder estar en mig d´aquesta trobada i gaudir de la companyia de persones que estimen l´art, podríem dir que és POP encara que també comercial, ja saps el jurat és el jurat, jo diria que cap del món és imparcial i coherent.

Zel,
Tothom te inquietuds artístiques i sols falta que tinguin un desperta precoç o no, te mol que veure amb la cultura del entorn i de la vergonya que puguin sentir si el fan públic en moments i llocs no adients.
Totes les avantguardes tenen el seu sentit i sentiment i cada pesa expressa les emocions viscudes.
Podries fer una visita a: http://18kt.wordpress.com/ i al seu entorn.