jueves, 20 de septiembre de 2007


Deien, que la por fa guardar la vinya

Ara, per el que és veu ja no n´ha de vinya, i no cal tenir por de res, algunes persones diuen que un violador esta malalt i part d´aquesta malaltia és causa de la societat en que viuen o vivim.

N´ha moltes classes de violacions, no tan sols son les físiques i sexuals, també n´ha de psicològiques i de drets humans, d´alguna manera és podria dir que son abusos d´autoritat i de força desmesurada a persones, famílies i a pobles sencers. (les dictadures en son un exemple)

Algunes persones tenen tanta dolenteria que fan d´alguna manera u altra impediments en la llibertat dels demés en tindré relacions lliures i consentides, aquestos que fan això saben prou bé que no lis passarà gran cosa i que desprès d´una condemna més o menys afortunada tindran una paga del atur i un reso mediatic.

Sols falta que facin un llibre o aportin idees a una productora de pel·lícules X, quina vergonya de no tenir unes lleis fortes i contundents per tal de guardar les vinyes.

U dic seriosament ... em passat d´un extrem a un altra ... de ser tercermundistes amb pena de mort, a ser uns moderns sense ma per fer respectar els drets de tot ciutadà.

Permetin, que en cara seriosa, amb els llavis tancats i dents apretades murmuri ....... QUINA MERDA

1 comentario:

Maite dijo...

Estic d'acord amb tu, Joan.
Sembla que la vida s'hagi capgirat i resulta que ara els delinquents tenen tots els drets, en canvi els bons ciutadans o els que han patit les agresions son els culpables, per voler tenir a la mala gent tancats, pobrets. Fa molta rabia veure que ens fan sentir com si les victimes fossin els dolents.