martes, 28 de febrero de 2012

Espai compartit? Dons no




Diuen que tot esta fet per un fi determinat, i que cada cosa te ser en el seu lloc adient, encara què algunes vegades és pugi fer de més o menys segons emergències.

Aquestes és donen de tard en tard, (afortunadament) així dons, les voreres son dels vianants i la calçada per els vehicles.





Per mostra aquest boto.

domingo, 5 de febrero de 2012

Donar-se de baixa en facebook (o d´altres xarxes socials)

Si algú té intenció de donar-se de baixa d´aquest safareig global, o te pelut, ens queixem de que no tenim privacitat i que les nostres dades donen toms i s´entretenen en mols llocs que potser nosaltres (vostè o tu) no voldríem que fos així.

Les dades personals estan en moltes llistes de llocs oficials, sols cal que tinguis una comte en algun banc, què tinguis cotxe i premis de conduir, què paguis a l´hisenda, què siguis soci d´alguna entitat o client continuat en alguna tenda... així podríem fer una llarg llistat de llocs què saben el que i el com de cada un de nosaltres.

Sols falta les rets socials que tan de moda estan, amb les seves polítiques morals, elles (xarxa) son això, un gran safareig a on vostè o tu pot fer-se un book de fotografies de coneguts i desconeguts, amb dades personals, clar i ras, tot això segons lo que escrivim i lo que expliquem i, ja se sap, qui té més informació té més raó i sap en qui té les fas.

És quasi difícil desfer-se d´algunes situacions, sempre quedarà la traça per poder rastrejar la nostre personalitat, així dons, en el cas de FB sols cal llegir-se les seves polítiques morals i fer el que toca, no ser respectuós en les mateixes, desprès d´un parell o tres d´advertiments et tancaran la paradeta, i en el teu historial global seràs lo que no ets, per la gràcia de l´ética d´algú altre que no sap qui ets.

Aah!!! Les teves fotografies personals i històriques no les podràs esborrar prèviament i, les poden tenir amics, i com no, també els no tan amics.