lunes, 27 de agosto de 2012

Descansar

El món que envolta a una persona pot ser del tot agressiu, aquesta agressivitat pot ser traumàtica i dolosa, però n´ha una altra de subtil, quasi no és nota, és aquella a on moltes persones és creuen superiors per els motius que sigui... per estatuts social, per diners, o inclòs per diferencies religioses, mica en mica i poc a poc esta a la vista el cercle de les mofes que és produeixen.

No soc millor que ningú, però he procurar tenir cert criteri i dissimular i ser discret en coses que son evidents entre persones, és qüestió, tenir alguna que altre conversa per saber les opinions en temes delicats.

És diu més coses en silencis que no pas en paraules, podria estendrem, i de segur que molestaria a molta gent què no tenen res a veure a les meves idees i valoracions personals, tot i què aquestes, son les meves i que puc anar del tot errar. (segur què si per uns i no pas per altres)

Tothom creiem què estem fora de qualsevol mal o desgracia, i què la salut mai serà trencada, i què la fortuna sempre estarà al nostre costat i la joventut, l´amor, la pau (familiar) serà sempre sense sobresalts... anem bé, mol bé.

Així dons, desprès d´aquesta exposició d´idees, i donats certs fets, he decidit fer una temporada de descans social.

Què tingueu sort.
Joan